Invisible Pics
Hey, I'm logged in and I'm seeing a lot of invisible pics. Can you tell me what's going on?
knightedfeline said:
Hey, I'm logged in and I'm seeing a lot of invisible pics. Can you tell me what's going on?
What broswer are using and how much RAM do you have? Perhaps the pics haven't loaded or you may have disabled explicit pics? Not sure if this feature exist on this *booru build.
Disable adblockplus on moe
http://moe.imouto.org/post/show/11489/tagme

or make it display /ad/ stuff

Or so...

(Some are missing cause dovac needs to reimport them, too)
Kamisama said:
What broswer are using and how much RAM do you have? Perhaps the pics haven't loaded or you may have disabled explicit pics? Not sure if this feature exist on this *booru build.
I'm using Firefox. And computer ram is about 1.86 gigs.
MDGeist said:
Disable adblockplus on moe
http://moe.imouto.org/post/show/11489/tagme

or make it display /ad/ stuff

Or so...

(Some are missing cause dovac needs to reimport them, too)
It's probably the latter then. I don't have anything turned off. The addy showed up for the pic, so I don't know what else it could be.
Any specific image not showing up..? Should only be 3 or 4 of them not showing
They all seem to be at the bottom of the page.
Page 3 there's three spaces, Page 6 there's one , Page 7 there's one, Page 10 there's three, 13 has one, 15 has three. I went back twenty pages and those seem to be the only ones.

I figure it might be a glitch or something, then I read about the tag blacklist and thought that it may have been activated. No idea really, but wanted to see what is going on.
Probably a bug in the pagination or something. Or a deleted post. Its most likely a deleted post.
dovac said:
Probably a bug in the pagination or something. Or a deleted post. Its most likely a deleted post.
It's most likely this. I get many of these invisable images too.